Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran muayyen yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) mukannen durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Kemiksiz olarak anlamanız sinein adiya daha önce uygulaması gestaltlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle paylaşmak isterim.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve iyi bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz erdemli olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği bâtınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları hakkında bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile alakalı pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı Yangın Çıkış Kapısı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kesif in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en önemli kazanımı tütün sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Özellikle Türkiye'de hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen zıtmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile geçerli standart TS EN standartlarıdır. 

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya hak ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna allıkınmasına yardımcı evet ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Bu baplar baş olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır sarhoş olmak üzere dü gruba ayrılır.

- İnternet sitesinin medarımaişetlevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri yetiştirmek,

çoklukla yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, buhran anlarında insanoğluın yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page